Mi smo,
Planter.

Naša kompanija Planter je osnovana 2010. godine i uključeni smo u proizvodnju širokog spektra zamrznutog voća i povrća. Ukupna godišnja proizvodnja je oko 10.000 tona finalnih duboko zamrznutih proizvoda.

Fabrika se nalazi u Irigu na obroncima Fruške Gore, koja nam daje dobre pozicije za svežim voćem i povrćem u isto vreme. Proizvodni kapacitet je 7 tona/na sat zamrznutog voća, povrća i mogućnosti proizvodnje više različitih proizvoda u isto vreme iz razloga što posedujemo 3 tunela za duboko zamrzavanje. Sa linijom za pakovanje imamo mogućnost da pakujemo više od 5.000 tona godišnje u različite vrste pakovanja od 300g do 20kg. Kapacitet lagera je 9.000 tona. Očigledno je da ne spadamo u grupu velikih proizvodača. Tako da je naš cilj i izazov na dosegnemo visok kvalitet proizvoda i postanemo pouzdan dobavljač na svakom tržištu na kom već imamo partnere.

Možemo da snabdevamo sve vrste kupaca, od lanaca supermarketa, pekarske i drugih industrija. Naša kompanija izvozi u zemlje Evropske Unije i Ruske Federacije. Naša služba kvaliteta je u skladu sa: HACCP, ISO 9001:2005 i 22000:2005, IFS 6.1. Uz sve gore navedeno možete zaključiti da je naš moto KVALITET UMESTO KVANTITET.

Politika kvaliteta i bezbednosti proizvoda.

PROIZVODNJA I ISPORUKA

Proizvodnjom i isporukom proizvoda koji zadovoljavaju najviše standarde u pogledu kvaliteta i bezbednosti prehrambenih proizvoda.

USKLAĐIVANJE SVIH PROCESA

Usklađivanje svih procesa i proizvoda sa zakonskim propisima i standardima za zdravstveno ispravan i bezbedan proizvod, uključujući obostrano usaglašavanje zahteva kupaca u vezi sa kvalitetom i bezbednošću hrane.

RAZUMEVANJE POTREBA

Razumevanje potreba i očekivanje relevantnih zainteresovanih
strana, a pre svega usmerenošću na zahtev korisnika.

STVARANJA I ODRŽAVANJE

Stvaranjem, održavanjem i unapređivanjem korektnih
partnerskih odnosa sa korisnicima naših proizvoda i stalnim povećavanjem zadovoljstva naših korisnika ispunjavanjem njihovih zahteva i očekivanja.

IZGRADNJA KOMUNIKACIJE

Izgradonjom komunikacije sa svim zaposlenima sa ciljem unapređenja svih aspekata kvaliteta i bezbednosti proizvoda.

SISTEM MENADŽMENTA

Uspostavljanjem, održavanje i stalnim poboljšavanjem sistema menadžmenta kvaliteta i bezbednošću proizvoda prema zahtevima standarda ISO 22000, ISO 9001 i IFS Food i poštovanjem
svih zahteva procesa sertifikacije.

BEZBEDNOST KVALITETA

Postavljanjem godišnjih merljivih ciljeva u pogled bezbednosti i kvaliteta prehrambenih proizvoda, s ciljem obezbeđivanja stalnog napretka i usaglašenosti sa svim standardima.

KULTURA BEZBEDNOSTI HRANE

Vođenjem računa o kulturi bezbednosti hrane na svim nivoima organizacije i kroz ciljeve za relevantna odeljenja.

USPOSTAVLJANJE PARTNERSKIH ODNOSA

Uspostavljanjem partnerskih odnosa i integriteta u odnosu sa našim isporučiocima i preduzimanjem mere za poboljšanje kvaliteta isporučenih
proizvoda i usluga.

USPOSTAVLJANJE STANDARDA

Uspostavljanjem standarda kvaliteta i bezbednosti hrane, kroz strukturiranje programa koji razvijaju kompetencije i tehničke veštine zaposlenih, podižu svest, upravljaju rizicima i podižu nivo izvršnosti u organizaciji.

PROCENE RIZIKA

Primenom metodologije procene rizika, u skladu sa kontekstom u kom poslujemo, kako bi se obezbedilo dostizanje ciljeva sistema upravljanja
kvalitetom i bezbednosti hrane.

ODGOVORSNOT I BRIGA

Odgovornošću i brigom o zaštiti životne sredine.

PODSTICANJE ODGOVORNOSTI

Podsticanjem i svesnosti i odgovornosti osoblja.

PREZENTACIJA ZAHTEVA

Prezentacijom zahteva u pogledu bezbednosti prehrambenih proizvoda u komunikaciji sa svim relevatnim zainteresovanim stranama.